Producători

Publicitate

Curs Valutar BNR

Termeni si conditii transport si plata !!

Compania care administreaza site-ul www.lulufishing.ro este SC Lulu Fishing Trans SRL inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/7886/2008 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO23830330, str. Dunavat nr.9, Bl.57, Sc.5 Ap.73 Sector 5, cod postal 051916 Bucuresti, avand puncte de lucru in Bucuresti Strada Soseaua Salaj nr. 239 si in localitatea Barlad Strada Ana Ipatescu nr.14 judet Vaslui. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Lulu Fishing Trans SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii " din subsolul paginilor site-ului.
1. Acceptarea serviciilor

 

Serviciul de cumparare a produselor este destinat exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare. Prin accesarea “trimitere comanda” va declarati acordul dvs. cu privire la prezentele conditii ale site-ului nostru. Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna termenilor si conditiilor acestui site sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de catre SC Lulu Fishing Trans SRL. Nu se vor vinde produse persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inscriere. Administratorul site-ului www.lulufishing.ro nu pot si nu au dreptul sa faca modificari ulterioare inscrierii utilizatorului, nici macar in situatia solicitarii exprese din partea acestuia.
2. Dreptul de autor

 

Intregul continut al site-ului www.lulufishing.ro - imagini, texte, descrieri produse, preturi si alte date - este proprietatea SC Lulu Fishing Trans SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris al SC Lulu Fishing Trans SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
3. Accesul la informatiile de pe site

 

SC Lulu Fishing Trans SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.lulufishing.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Lulu Fishing Trans SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
4. Newsletter

 

Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de e-mailuri periodice cu informatii diverse din partea firmei noastre.
5. Produse si servicii

 

Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar produsele care apar pe website. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine. Ne preocupam ca, cel putin in momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, durata livrarii, sa fie cat mai precise. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul sunt eronate. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile includ TVA. Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, veti fi anuntat prealabil.
6. Preturi

 

Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Limita minima a comenzii este de 100 lei, daca nu sunteti sigur va rugam NU FACETI COMANDA de produse pe site.
7. Livrare

 

Produsele se livreaza la sediul/domiciliul clientului, oriunde in Romania, prin intermediul retelei de curierat Fan Curier. In cazul comenzilor, pe langa tariful perceput SC Lulu Fishing Trans SRL pentru produse, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.
Costul transportului este de 20 lei pentru primul kg, iar pentru fiecare kg suplimentar 1 leu. Daca localitatea de destinatie nu se afla in reteaua de distributie a firmei de curierat Fan Curier, la costul transportului se aduga 0.8 lei pentru fiecare km suplimentar, calculat de la cea mai apropiata localitate aflata in retea. In cazul in care ati ales plata numerar la livrare, taxa de ramburs este de 18 lei.

 

Termenul de livrare pentru majoritatea oraselor este de 48 ore. In cazul in care dupa sapte zile lucratoare nu au fost livrate produsele va rugam sa ne contactati la tel. 0723 214 430 sau prin email la contact@lulufishing.ro pentru a primi numarul de AWB al expedierii sau informatii despre livrare.

 

Livrarile catre clienti se fac de luni pana sambata inclusiv. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
SC Lulu Fishing Trans SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC Lulu Fishing Trans SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.
8. Plata

Plata produselor comandate se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SC Lulu Fishing Trans SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre SC Lulu Fishing Trans SRL la adresa de e-mail contact@lulufishing.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC Lulu Fishing Trans SRL avand cont deschis la Raiffeisen Bank RO46RZBR0000060010436959 pe numele Jitca Laurentiu. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.
9. Legaturi

SC Lulu Fishing Trans SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
10. Securitatea datelor personale si a informatiilor

 

Datele dvs. personale vor fi folosite de SC Lulu Fishing Trans SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra. SC Lulu Fishing Trans SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. SC Lulu Fishing Trans SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.
11. Note generale

 

Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet. Acest site a fost optimizat pentru Internet Explorer 8, Internet Explorer 9, Mozzila Firefox, Opera, Google Chrome.

 

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

 

Orice conflict aparut intre SC Lulu Fishing Trans SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

FRAUDA
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.lulufishing.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.lulufishing.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A (U) INCERCAT ACEST FAPT CAT SI FOLOSIREA DATELOR FARA CONSIMTAMANTUL ADMINISTRATORULUI ACESTUI SITE:
Fraudele si tentativele de acces la datele personale ale administratorului acestui site sau ale altui utilizator, va fi considerat FRAUDA si va face obiectul unei plangeri penale la organele competente ,, POLITIE'', IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A (U) INCERCAT ACEST FAPT CAT SI FOLOSIREA DATELOR FARA CONSIMTAMANTUL ADMINISTRATORULUI ACESTUI SITE.

Aveţi întrebări?

Magazin Bucuresti: offline

OFF

Magazin Barlad: offline

OFF

Comandaţi aici:

+40 762 311 069

+40 769 402 560

contact@lulufishing.ro

Coş  

produs (gol)

Produse noi

Nici un produs nou

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Newsletter

User Online

User Online: 1
Today Accessed: 94
Total Accessed: 41643
Your IP: 100.26.179.196


Toate drepturile rezervate © S.C. Lulufishing Trans S.R.L. 2008 - 2011 - Nr. R.C.: J40/7886/2008, C.U.I.: RO23830330
Certificat Web